Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Eik tu nahui gerai ka paranesei
Eik tu nahui gerai ka paranesei
Acibudai tai kodel pardavineja tvajumat kur ziuri maisto sanitarines tarnybos kiek ce trucis tauta nu bardakas
Git tai didelis kiekis ir gausis truputi vieno produkto su priedais truputi kito ir jau gaunasi nemazai ir taip diena is dienos nes be priedu nieko nebera
Juokinat su tais savo vaskiniais obuoliais. Turbut neturit savo s?odo,ir nelaikot per ziema savo obuoliu. Jau po poros laikymo menesiu ,jie patys apsidengia lyg vasko sluoksniu,is to suprantu kad jau yra prisirpe,ir skanus,jau tinkami naudot. Ir ilgai laikyt galima!
jei iš pat karto aišku, kad maistas daugiau nuodingas nei naudingas, tai kodėl jis vis tik pakliūna į parduotuves? Kokia čia logika?!...
@Gražina O ką tada miestiečiai valgytu? Nes kenksmingų priedų yra absoliučiai visuose parduodamuose produktuose. Net vandenyje - nusiskalauja nuo plastiko butelių. Tik ten - leistini kiekiai chemijos. Ir viskas tvarkoj, leidžia pardavinėt.
@Gražina Gi rašo, kad tie produktai gali pakenkti tik naudojami dideliais kiekiais. Šiaip protingas žmogus valgo įvairų maistą ir po nedaug. Kažin ar yra tokių, kurie valgo vien rūkyta mėsa ar žuvį kilogramais. O jei yra, tai šis straipsnis jiems, o ne jums.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų