Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
jei rūgštinguma spadidėjęs-nevalgisu medaus šaukštelis su šiltu vandeniu,jei sumažėjęs-medaus šaukštelis su vėsiu vandeniu.Patikrinta.
arbata žolelių skanu,pasimėgauti,ir tiek..čia reklama kaip visada..jokios mėtos,pipoirmėtės netinka nuo refliukso,jokios... ramunėlės temperatūros nemažina,nė kiek, kaip sakė viena gydytoja- žolelių turėsi vežimą išgert,kad ką nors pajustum...taškas.
Tai kokia ta žolė, kuria vadina aukso gysla padidėjus skrandžio rūgštingumui???
@Vidas
pipirmėtė,kuri visiškai netinka,neklausykit,kas čia reklamuoja savo biznį.
Tas rašinio autorius tikras grybas-pavadinimai gal 10% atitinka turinį. Čia veikėjas žolininkė ir ačiū jai . Tai ir pavadinimą duok tokį ir tik gale gali nurodyti tą stebuklingą žolę.
Kelis metus būna veiksmingos teisingai paruoštos vaistažolės?
Iš ko pažinsi diletantą-komersantą? O gi iš tokio "žolininkės" darbo epizodo:
"Surinktus augalus moteris susmulkina, o tada džiovina. Pagrindinė smulkinimo taisyklė – kuo smulkiau. Tada galutinis produktas bus kokybiškas ir gražus."
Tai yra tobulas didelės dalies augalo vaistinių savybių praradimas, nes smulkiai supjaustytas augalas praranda eterinius aliejus, mikroelementus ir t.t. - jie tiesiog išgaruoja. Lieka tik "šiaudai". Tai tiesiog nusikalstama technologija, nes žmonėms pardavinėjamas niekalas. O kodėl ta "žolininkė" taip daro? Atsakymas paprastas: taip džiovinant mažiau vargo - žolės greičiau sudžiūva, mažiau vartymo ir t.t. Sandėliuojant užima mažiau vietos.
Klausykite, jeigu norite tikrai VAISTINGO augalo, džiovinkite jį kuo mažiau sulaužytą ar susmulkintą. Pavyzdžiui, kokias 60-80 cm dydžio vingiorykštes aš rišu į šluoteles ir kabinu prie daržinės įėjimo PAVĖSYJE. Duris palieku atviras net ir vasaros naktį, kad skersvėjas būtų. Ir tik tuomet, kai jos visiškai sudžiūna, tuomet jau karpau nerudyjančio plieno žirklėmis - BŪTINAI ne per daug mažais gabalais. Taip paruošta žolė yra "gyva", nepraradusi vaistinių savybių, nes visi mikroelementai (vertingiausia žolės dalis) yra pasilikę augalo viduje.
"Surinktus augalus moteris susmulkina, o tada džiovina. Pagrindinė smulkinimo taisyklė – kuo smulkiau. Tada galutinis produktas bus kokybiškas ir gražus."
Tai yra tobulas didelės dalies augalo vaistinių savybių praradimas, nes smulkiai supjaustytas augalas praranda eterinius aliejus, mikroelementus ir t.t. - jie tiesiog išgaruoja. Lieka tik "šiaudai". Tai tiesiog nusikalstama technologija, nes žmonėms pardavinėjamas niekalas. O kodėl ta "žolininkė" taip daro? Atsakymas paprastas: taip džiovinant mažiau vargo - žolės greičiau sudžiūva, mažiau vartymo ir t.t. Sandėliuojant užima mažiau vietos.
Klausykite, jeigu norite tikrai VAISTINGO augalo, džiovinkite jį kuo mažiau sulaužytą ar susmulkintą. Pavyzdžiui, kokias 60-80 cm dydžio vingiorykštes aš rišu į šluoteles ir kabinu prie daržinės įėjimo PAVĖSYJE. Duris palieku atviras net ir vasaros naktį, kad skersvėjas būtų. Ir tik tuomet, kai jos visiškai sudžiūna, tuomet jau karpau nerudyjančio plieno žirklėmis - BŪTINAI ne per daug mažais gabalais. Taip paruošta žolė yra "gyva", nepraradusi vaistinių savybių, nes visi mikroelementai (vertingiausia žolės dalis) yra pasilikę augalo viduje.
Antraštė tai kaip visados neatitinka straipsnio...
Aš dabar gersiu tik tas arbatas, kurias amerikiečiai geria ir...būsiu amerikonas!
Tai kur cia prisirinkti tu zoleliu?
Iš visų geriausia medetka, šita ponia matyt tokios nepažįsta
@Onė
Bent straipsnį skaitei? Parašyta, kad medetka stipri vaistažolė, vartojama sergant vėžiu.
@Onė
Tai juk minėjo medetką,ar nematėt?
@Janina
Kam jai matyti,svarbu pasikolioti,paniekinti ir papriekaistauti,ka ir daro daugelis neisprūsusių ir neišauklėtų nevykėlių,svarbu rėkti visa gerkle ir niekinti žmones,o savęs niekada nemato baisuokliai,bet komentuoja,nors kiekviename žodyje po 10 klaidų.Tai nors čia randa būda pasireikšti beraščiai
@Onė
ONĖ BALVONĖ,nemandagi boba
REKLAMA
REKLAMA
Šią žolelę vadina aukso gysla padidėjus skrandžio rūgštingumui: neskubėkite griebtis vaistų