Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tai kiek jai TV 3 moka tai odetai,rašė ji į lryta,kol ją išmetė,tai čia pradėjo rašyti,o tas receptas seniai yra žinomas...
Kanors naujo įkeltų,senas receptas,skanu su pupelem ir morkom.
Pardėse tokios mišrainės kibirais :)))
Zmkzao!a!z!!z!a!!Ala!!z! Kas!wkks!mkkksksksosmmz!z!zkksks!s!!sksks!s!sksmsmmsls!s!x!skskksksks!s!zkksks!s!s!also!s!!s!!s!sksosm ksosmsms!kslsossllslsllslslsllsksklslss owkwkwkwkwlslslsllslslslspwlslslslsl
Nemėgstu tuno. Ar galima jį pakeisti kita žuvimi? Jei taip, kokia?
@Aš
Dešra geriausia
Kad prie konservuoto tuno pridėt kiaušinį ir porą sugebėjimų nereikia ir tai ne mišrainė, negi viena tuną žiaumosi, bet iš eilinio š fotkę gerą padaryt, va čia tai sugebėjimas. Net susidomėjau. Va kokiame kreivų veidrodžių, netikrumo amziuje gyvename. Fotkė ir geras užrašas. Užkibo. Įsivaizduoju kiek laiko reikėjo deliot po viena atskira gabalėlį fotkei.
Senas ir visiems gerai žinomas gal jau ir pabodęs receptas
Senas,kaip pasaulis,receptas.Nesuprantu kas čia žibėti turi.
@Aš
Odeta turi žibėti
Senas ,kaip pasaulis,receptas.Nesuprantu kas čia žibeti turi!
REKLAMA
REKLAMA
Ši Odetos mišrainė taps Kalėdų stalo pažiba: visi klaus recepto