Šį kartą dalinamės tofu užtepėlės su žalumynais receptu, idealiu pusryčiams ant duonos.
Reikės:
- 200 g tofu;
- 1 š. česnako granulių arba 1 česnako skiltelė;
- gera sauja smulkintų petražolių ir krapų (nepagailėkite!);
- 4 š. citrinos sulčių;
- 1 š. maistinių mielių;
- 1 š. alyvuogių aliejaus;
- druskos pagal skonį;
- patiekimui: duona, pomidorai, žalumynai.
Kaip gaminti:
- Viską sudedame į maisto smulkintuvą ir sutriname (naudotas rankinis smulkintuvas). Jei reikia, skonį pakoreguojame česnaku, citrinos sultimis ir/ar druska.
- Tepame ant duonos, uždedame smulkintų pomidorų ir užberiame smulkintų žalumynų.
Skanaus! Už šios savaitės receptą dėkojame organizacijai „Gyvi gali“ ir tinklaraščiui Valgykime Sveikiau.