• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šias salotas „atsivežiau“ iš viešnagės Helsinkyje. Jos mums taip patiko, kad valgydamos iš karto išnarstėme sudėtines dalis ir iš karto vienbalsiai nusprendėme, kad ir Lietuvoje apie jas turi žinoti. Puikaus skonio, su nedaug sudėtinių dalių ir greitai paruošiamos salotos buvo pateiktos su didele rūkyta dešrele. Bet jos tiks ir prie mėsos ar žuvies kepsnio arba paprasčiausiai vienos“, – sako tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

„Šias salotas „atsivežiau“ iš viešnagės Helsinkyje. Jos mums taip patiko, kad valgydamos iš karto išnarstėme sudėtines dalis ir iš karto vienbalsiai nusprendėme, kad ir Lietuvoje apie jas turi žinoti. Puikaus skonio, su nedaug sudėtinių dalių ir greitai paruošiamos salotos buvo pateiktos su didele rūkyta dešrele. Bet jos tiks ir prie mėsos ar žuvies kepsnio arba paprasčiausiai vienos“, – sako tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 2- 3 virtų bulvių,
  • 1 nedidelio mėlynojo svogūno arba didelio šaloto,
  • 1-2 v.š. kaparėlių,
  • 1-2 a. š. garstyčių,
  • pipirų mišinio,
  • petražolių arba krapų,
  • majonezo.

Bulves supjaustome nedidelias griežinėliais, svogūną smulkiais kubeliais ir viską supylę ir subėrę į salotinę išmaišome.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų