Porcijos 3. Užtruksite apie 10 min. Reikės:
- 300 g vištų skrandukų (virtų);
- 2 – 3 kiaušiniai virti;
- 200 g konservuotų žirnelių;
- 2 švieži agurkai;
- Pundelis svogūnų laiškų;
- Pundelis krapų;
- 2 v. š. majonezo;
- 1 v. š. graikiško jogurto / grietinės;
- 1 a. š. grūdėtų garstyčių;
- Žiupsnis druskos;
- Žiupsnis juodųjų pipirų.
Skrandukus ir agurkus supjaustome šiaudeliais, kiaušinius nedideliais gabalėliais, žalumynus pasmulkiname. Nuo žirnelių nupilame skystį.
Mišrainę gardiname druska ir pipirais. Maišome su padažu, maišytu iš majonezo, graikiško jogurto ir garstyčių. Skanaus.