• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Rimta, soti, bet tuo pačiu ir gaivi mišrainė. Man labai patiko, kad majonezą maišiau su graikišku jogurtu ir garstyčiomis, tai suteikė mišrainei dar daugiau lengvumo“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Rimta, soti, bet tuo pačiu ir gaivi mišrainė. Man labai patiko, kad majonezą maišiau su graikišku jogurtu ir garstyčiomis, tai suteikė mišrainei dar daugiau lengvumo“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 3. Užtruksite apie 10 min. Reikės:

  • 300 g vištų skrandukų (virtų);
  • 2 – 3 kiaušiniai virti;
  • 200 g konservuotų žirnelių;
  • 2 švieži agurkai;
  • Pundelis svogūnų laiškų;
  • Pundelis krapų;
  • 2 v. š. majonezo;
  • 1 v. š. graikiško jogurto / grietinės;
  • 1 a. š. grūdėtų garstyčių;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų.

Skrandukus ir agurkus supjaustome šiaudeliais, kiaušinius nedideliais gabalėliais, žalumynus pasmulkiname. Nuo žirnelių nupilame skystį.

Mišrainę gardiname druska ir pipirais. Maišome su padažu, maišytu iš majonezo, graikiško jogurto ir garstyčių. Skanaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų