Porcijos 4. Užtruksite apie 15 min. Reikės:
- 5 virtos bulvės;
- 1 virta morka;
- 1 st virtų miško grybų;
- 0,5 raudono svogūno;
- 1 v. š. obuolių acto;
- Žiupsnis druskos;
- Žiupsnis juodųjų pipirų;
- Šlakelis alyvuogių aliejaus;
- Majonezo pagal poreikį;
- Ryšulėlis krapų;
- Ryšulėlis svogūnų laiškų.
Bulves ir morką supjaustome kubeliais. Svogūną pasmulkiname iki nedidelių gabalėlių. Grybus supjaustome nedideliais gabalėliais. Į juos beriame smulkintus svogūnus.
Pabarstome druska, pipirais, apšlakstome actu ir aliejumi. Į kubeliais supjaustytas daržoves beriame grybus, smulkintus žalumynus. Mišrainę maišome su majonezu ir ragaujame.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!