Porcijos 4. Užtruksite apie 15 min. Reikės:
- 5 virtos bulvės;
- 1 virta morka;
- 1 st virtų miško grybų;
- 0,5 raudono svogūno;
- 1 v. š. obuolių acto;
- Žiupsnis druskos;
- Žiupsnis juodųjų pipirų;
- Šlakelis alyvuogių aliejaus;
- Majonezo pagal poreikį;
- Ryšulėlis krapų;
- Ryšulėlis svogūnų laiškų.
Bulves ir morką supjaustome kubeliais. Svogūną pasmulkiname iki nedidelių gabalėlių. Grybus supjaustome nedideliais gabalėliais. Į juos beriame smulkintus svogūnus.
Pabarstome druska, pipirais, apšlakstome actu ir aliejumi. Į kubeliais supjaustytas daržoves beriame grybus, smulkintus žalumynus. Mišrainę maišome su majonezu ir ragaujame.











































































































































































































































































































