• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Soti, bet šiek tiek kitokia mišrainė su bulvėmis. Jai į draugiją pakviečiame dar ir grybų ir mišrainė suskamba visiškai naujomis natomis“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Soti, bet šiek tiek kitokia mišrainė su bulvėmis. Jai į draugiją pakviečiame dar ir grybų ir mišrainė suskamba visiškai naujomis natomis“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 15 min. Reikės:

  • 5 virtos bulvės;
  • 1 virta morka;
  • 1 st virtų miško grybų;
  • 0,5 raudono svogūno;
  • 1 v. š. obuolių acto;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų;
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus;
  • Majonezo pagal poreikį;
  • Ryšulėlis krapų;
  • Ryšulėlis svogūnų laiškų.

Bulves ir morką supjaustome kubeliais. Svogūną pasmulkiname iki nedidelių gabalėlių. Grybus supjaustome nedideliais gabalėliais. Į juos beriame smulkintus svogūnus.

Pabarstome druska, pipirais, apšlakstome actu ir aliejumi. Į kubeliais supjaustytas daržoves beriame grybus, smulkintus žalumynus. Mišrainę maišome su majonezu ir ragaujame.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų