• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Makaronų mišrainės visada sočios, greitai paruošiamos ir sakyčiau taupios, nes kartais padeda sunaudoti vakarykščią keptą vištą. Receptas kuriam nereikia daug tuščiažodžiauti“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

„Makaronų mišrainės visada sočios, greitai paruošiamos ir sakyčiau taupios, nes kartais padeda sunaudoti vakarykščią keptą vištą. Receptas kuriam nereikia daug tuščiažodžiauti“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 200 gr makaronų (juos išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės),
  • 2 virtų morkų supjaustytų šiaudeliais,
  • 150 gr keptos arba virtos vištienos,
  • 12 žalių alyvuogių arba marinuotų agurkų,
  • šviežio baziliko,
  • druskos,
  • pipirų,
  • majonezo, (arba pasigaminkite naminį majonezą).

Visus išvardintus produktus sudėkite į indą ir sumaišykite. Prieš pateikiant perdėkite į salotinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų