• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šilti orai taip ir kviečia pietauti ir vakarieniauti lauke. Jei norite gardžiai pavalgyti, išbandykite vištieną, keptą grilyje. Netruksite ilgai, o rezultatas pranoks lūkesčius! Tokios sultingos vištytės tikrai nevalgėte.

8

Šilti orai taip ir kviečia pietauti ir vakarieniauti lauke. Jei norite gardžiai pavalgyti, išbandykite vištieną, keptą grilyje. Netruksite ilgai, o rezultatas pranoks lūkesčius! Tokios sultingos vištytės tikrai nevalgėte.

REKLAMA

Jums reikės:

Norimo kiekio vištienos blauzdelių, 6 skiltelių česnako, pusės stiklinės sojos padažo, ¾ stiklinės rudojo cukraus, 1 valgomojo šaukšto kukurūzų krakmolo, svogūnų laiškų, sezamo sėklų, aliejaus.

Ištrinkite išplautas vištienos blauzdeles prieskoniais, sojos padažu ir česnako skiltelėmis. Prieš dedant į grilį, apibarstykite ruduoju cukrumi ir kukurūzų krakmolu. Kepkite grilyje tol, kol mėsytė taps sultinga, paruduos. Prieš tiekdami į lėkštę, pagardinkite svogūnų laiškais, sezamų sėklomis.

Ypatingą skonį suteikia netikėtas ingredientų derinys: sojos padažas, rudasis cukrus ir kukurūzų krakmolas. Jeigu nebandėte, šis pirmasis kartas jums labai patiks! O jei bandėte, pasidalinkite komentaruose, ar buvo skanu.

O gal turite savo mėgstamo patiekalo receptą? Siųskite jį mums [email protected] 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų