Jums reikės:
Norimo kiekio vištienos blauzdelių, 6 skiltelių česnako, pusės stiklinės sojos padažo, ¾ stiklinės rudojo cukraus, 1 valgomojo šaukšto kukurūzų krakmolo, svogūnų laiškų, sezamo sėklų, aliejaus.

Ištrinkite išplautas vištienos blauzdeles prieskoniais, sojos padažu ir česnako skiltelėmis. Prieš dedant į grilį, apibarstykite ruduoju cukrumi ir kukurūzų krakmolu. Kepkite grilyje tol, kol mėsytė taps sultinga, paruduos. Prieš tiekdami į lėkštę, pagardinkite svogūnų laiškais, sezamų sėklomis.
Ypatingą skonį suteikia netikėtas ingredientų derinys: sojos padažas, rudasis cukrus ir kukurūzų krakmolas. Jeigu nebandėte, šis pirmasis kartas jums labai patiks! O jei bandėte, pasidalinkite komentaruose, ar buvo skanu.
O gal turite savo mėgstamo patiekalo receptą? Siųskite jį mums portalai@tv3.lt