230 gramų kvietinių miltų
100 ml pieno
1 kiaušinio
50 g šlapių mielių
Druskos
Cukraus
Šaukšto aliejaus
Įdarui:
100 ml pomidorų padažo
500 g ramų faršo
1 svogūno
2 skiltelių česnako
200 gramų pievagrybių
400 gramų tarkuoto sūrio
Alyvuogių
Paruošimas:
Pieną, kiaušinį, mieles, druską, cukrų ir aliejų gerai išplakite ir supilkite į dubenį. Gerai išminkę tešlą iškočiokite ir įdėkite ją į skardą, pateptą šlakeliu aliejaus. Ant tešlos paskirstykite pomidorų padažą, su česnaku keptuvėje pakepintą faršą, supjaustytą svogūną, pievagrybius, alyvuoges ir prieskonių pagal skonį. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu. Tokią picą pašauti į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę, kepti maždaug 20 min.