Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Nieko naujo neparašėt
Tai, kad nieko naujo nepasakė.
Tradicine bulviu kose tai sovietinis paikimas prie kurio pripranti ir nieko nenori keisti.Bet kai paragauni svetur spranti kad ji nera tobula kaip ir visa buvusi sovietu sajunga.Pateiktas teceptas nera paslaptis.Receptas kuri naudoja Park House, Cardiff.Isvirtas bulves sutrinam,o poto trinam per sieteli kad neliktu gumuliuku.Grietineleje istirbdome svista ir karsta supilam i kose.Paskaninam druska ir juodaisiais pipirais,jokio pieno jis tik gadina skoni,grietinele priduoda salduma ir nebutina riebios nes svistas jau riebus.Pagrindiniai bulviu prieskoniai tai krapai rozmarinas ir juodieji pipirai bulviu kosej,dar ideciau svieziu krapu jei turima,rozmarinas okaiteje keptom bulvem.
@Bobute
Jeigu tu gera šeimininkė - krapais apibertum,bet neidetum
Šiaip bulbų košę darau iš virtų bulbų. Pasilieku nuoviro, kuriame virė. Dėl praskiedimo. Biški druskos, smetonos ir sviesto. Dar galima smulkiai kapotų krapų. Mėginau pavaryti su blenderiu, gavosi kleisteris (klijai). Patarimas. Mažiau eksperimentų, kad nesigautų ekskrementai.
@Senis
Skanu, užeisiu, gal pavaišinsi.
Košė tai atrodo labai paprastai...
Mes tai verdam bulves kartu su morkom, kol verda bulvės svieste pakepinu smulkiai pjaustytą svogūno galvutę su santa marija vištienos prieskoniais(1 kg bulvių 70 g sviesto), kai išverda bulvės nukošiu, sumaigau, morkų gabaliukai lieka tokie matomi, jie labai puošia košę, jeigu tiršta košė pilu verdančio vandens, gerai išmaišau, sudedu sviestą su svogūnu, dar išmaišau, na gaunasi super skani košė, super, superinė ir jiekada nebandysiu kitokios.
Mes tai verdam bulves kartu su morkom, kol verda bulvės svieste pakepinu smulkiai pjaustytą svogūno galvutę su santa marija vištienos prieskoniais(1 kg bulvių 70 g sviesto), kai išverda bulvės nukošiu, sumaigau, morkų gabaliukai lieka tokie matomi, jie labai puošia košę, jeigu tiršta košė pilu verdančio vandens, gerai išmaišau, sudedu sviestą su svogūnu, dar išmaišau, na gaunasi super skani košė, super, superinė ir jiekada nebandysiu kitokios.
Iš vaizdelio,tai košė tikrai ne tobula.Tinka ir pienas ir sviestas ir nbūtina ta riebi grietinėlė,jei bulvės tinkamos,sukrintančios ir gerai išvirtos,tereikia gerai sutrinti bulvių trintuve,o anksčiau,babytės,parsčiuasiu kočėlo galu taip sutrindavo,kad košė buvo tarsi tiršta grietinė,be jokių gumulėlių,o kiek pieno,sviesto ar kito priedo paskaninimui,sprendžia kiekbiena šeimininkė
@Ne amerikoniška specialistė
Užmiršau svarbiausia,bulves reikia trinti kaštas,ką tik išvirtas,o per sietelį ir visus kitus prietaisus gaunasi gličios,tįstančios,todėl ir to sviesto tiek daug ir riebios grietinėlės jie rekomenduoja
@Dabar viskas
Tai,kad jie bulvių košę daro iš miltelių,valgyti ją beveik neįmanoma,jeigu esi valgęs lietuvišką tikrą bulvių košę (amerikonai)
druska,grietinė,sviestas
girdėti seni dalykai,galite neišdavinėti,juokinate su savo receptais...
@100 kartų
Ar taip sunku suprasti, kad jauni žmonės NEŽINO tų subtilybių?
Per sietelį gaunasi krakmolas.
kiekvienam savaip,as taip neverdu ir nevirsiu,ir siaip jau kartojates eilini karta
@d
Močiučių močiutės žinojo jūsų košės naujienas.
O kiek kalorijų turi grietinėlė, nesveikiausias produktas skatinantis nutukimą.
Močiučių močiutės žinojo jūsų košės naujienas.
O kiek kalorijų turi grietinėlė, nesveikiausias produktas skatinantis nutukimą.
REKLAMA
REKLAMA
Šefė išdavė tobulos bulvių košės receptą: štai, ką reikia daryti