Vaizdo klipe demonstruodama savo metodą, ji sako: „Jums reikės bulvių, tiesiog supjaustykite jas mažais kubeliais, įmeskite į šaltą, pasūdytą vandenį, po to virkite maždaug 15 minučių, kol jos suminkštės.
Tada jas reikia nugarinti ‒ sudėkite bulves į kiaurasamtį ir palikite išdžiūti. Į orkaitę įdėkite keptuvę su karštu aliejumi, tada maždaug 15‐ai minučių įmeskite bulves ir kepkite, kol jos taps auksinėmis ir labai traškiomis“.
@poppycooks (AD) Fancy eating these potatoes? 👩🍳🥔 I’m back making dinnertime into ✨ SHOWTIME ✨ with my Hisense Chef Pro Oven ##DinnertimeShowtime ##Hisense
REKLAMAREKLAMA♬ original sound - Poppy O’Toole
Galima pridėti ir prieskonių
Bulvės jau dabar atrodo lyg ne iš šio pasaulio, tačiau Poppy sako, kad galite dar labiau sustiprintį jų skonį. Ji tęsia: „Aš įmesiu rozmarino, truputį česnako, truputį parmezano, o tada tiesiog valgysiu“, rašo dailystar.co.uk
Poppy teigia, kad bulvių skonis bus „dangiškas“, o žiūrovai, atrodo, sutinka ‒ vaizdo įrašas surinko 5 milijonus peržiūrų ir sulaukė tūkstančių komentarų. Vienas gerbėjas juokavo: „Kodėl tu mane palikai nakčiai alkanu?“.