Šarmingas, talentingas vyras atskleis ir keletą pikantiškų nutikimų: „Esu iš poros moterų girdėjęs: „Supratau pirmąkart gyvenime, kad maistas yra orgazmas.“ Džiugu, kai turi tokį talentą – net nesiliesdamas suteikti malonumą.“
Paklaustas, kaip gimsta kulinarinių šedevrų idėjos, kaip ateina įkvėpimas, L. Čeprackas atskleis, kad geriausių naujų receptų idėjos gimsta savaitgaliais, gulint lovoje tuščiu skrandžiu ir galvojant apie tai, ko tuo metu labiausiai norisi.
„Neslėpsiu to fakto, kad aš mintu emocijomis, kurias perduodu žmonėms, o po to sugeriu atgal. Kartais būna tokia nuostaba: tu dirbi, dirbi, ir staiga girdi, kad salėje tyla, ir galvoji, gal kas nors ne taip, o pasižiūri – visi valgo“, – patirtimi dalinsis L. Čeprackas.
Atvėręs kulinarijos ir menų lofto duris, L. Čeprackas pripažins, kad sukurti norimas erdves kainavo ir laiko, ir pastangų: „Idėja brandinta trejus ar ketverius metus. Per šį laikotarpį internete benaršydamas ieškojau tų dalykų, kurie man patinka – visokiausių interjero detalių, tuo pat metu galvodamas apie funkcionalumą.”
Laidos „Laikas keistis“ žiūrovai turės galimybę žvilgtelti ir į tą erdvę, kurioje gimsta kulinariniai šedevrai. „Čia sudėta viskas, kas įmanoma, ko galėtų reikėti. Namie kai kurių dalykų gal kam ir neprireiktų, bet iš tikrųjų stengėmės padaryti tarsi parodinį demonstracinį variantą, kuriame būtų viskas aišku“, – ekskursiją po savo antruosius namus ves L. Čeprackas.
Pagrindinėje salėje jis rinkosi ergonomiškus, akį traukiančius baldus, o pagrindiniu akcentu ir puošmena tapo net dvylikai žmonių skirtas stalas. Už jo pastatytas ir sostas, skirtas vakaro kaltininkui. „Norėjau, kad ši patalpa būtų skirta didesnei žmonių grupei, o jubiliatas atsisėdęs stalo gale taptų vakaro karaliumi.“