Reikės:
1 litro kefyro, 500 gramų burokėlių (virtų, nemarinuotų), 2-3 raugintų agurkų (g.b. marinuoti), kietai virtų kiaušinių, svogūno laiškų, krapų, druskos.
Ruošiame vasaros derlių: marinatai sužavės visą giminę
(21 nuotr.) Marinuoti burokėliai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Marinuoti pomidorai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Marinuoti pomidorai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Agurkų marinatas (aj-receptai.blogspot.com nuotr.)
Pomidorų marinatas
Pomidorų marinatas (skanuskasneliai.blogspot.com nuotr.)
Pomidorų marinatas (skanuskasneliai.blogspot.com nuotr.)
Pomidorų marinatas (skanuskasneliai.blogspot.com nuotr.)
Daržovių marinatas (nuotr. facebook.com)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Agurkėlių marinatas (nuotr. ebaumsworld.com)
Marinuoti agurkai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Marinuoti svogūnai be acto (nuotr. asm. archyvo)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanus gyvenimas ir Skanūs kąsneliai)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanus gyvenimas ir Skanūs kąsneliai)
Marinuoti svogūnai (nuotr. 123rf.com)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Traškūs agurkėliai
Gaminimo eiga:
Burokėlius sutarkavau, agurkus, virtus kiaušinius, svogūnų laiškus ir krapus susmulkinau.
Į dubenį supyliau kefyrą, sudėjau pjaustytus produktus, pagardinau druska ir išmaišiau.
Šaltibarščiai paruošti. Prieš patiekiant į šaltibarščius sudėjau susmulkuntus virtus kiaušinius. Patiekiau su bulvėmis.
Buvo labai skanu. Skanaus
REKLAMA