• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė mano, kad šaltibarščiai pats pačiausias patiekalas tokiomis karštomis dienomis. Gaminti nesinori, o jeigu valgyti, tai tik kažką lengvo ir greitai paruošiamo. Sutinkat?

21

Tinklaraštininkė Audronė mano, kad šaltibarščiai pats pačiausias patiekalas tokiomis karštomis dienomis. Gaminti nesinori, o jeigu valgyti, tai tik kažką lengvo ir greitai paruošiamo. Sutinkat?

REKLAMA

Reikės:

1 litro kefyro, 500 gramų burokėlių (virtų, nemarinuotų), 2-3 raugintų agurkų (g.b. marinuoti), kietai virtų kiaušinių, svogūno laiškų, krapų, druskos.

Gaminimo eiga:

Burokėlius sutarkavau, agurkus, virtus kiaušinius, svogūnų laiškus ir krapus susmulkinau.

Į dubenį supyliau kefyrą, sudėjau pjaustytus produktus, pagardinau druska ir išmaišiau.

Šaltibarščiai paruošti. Prieš patiekiant į šaltibarščius sudėjau susmulkuntus virtus kiaušinius. Patiekiau su bulvėmis.

Buvo labai skanu. Skanaus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų