Salotos tokios, kokias mėgstat! Čia – iceberg'o salotos, paprika, pomidoras, užpilti jogurtu, pagardinti prieskoniais pagal skonį ir poreikius. Visa paslaptis – lašišos rutuliukai.
REKLAMA
REKLAMA
Reikės:
- kelių šimtų gramų lašišos filė
- skardinės kokosų pieno
- keletos šaukštų kokoso drožlių
- petražolių lapelių (geriau švieži)
- šiek tiek druskos
Procesas:
Lašišos filė išverdama kokosų piene. Verdama tol, kol žuvis lengvai atsiskiria [atsiprašau, nepažiūrėjau laiko]. Sublenderinam. Padruskinam šiek tiek. Išmaišom. Petražoles susmulkinam, sumaišom su kokoso drožlėm. Iš sumaltos lašišos formuojam rutuliukus, apvoliojam juos petražolių ir kokoso mišiny. Porai valandų dedam į šaldytuvą, kad sustingtų ir įgautų formą. Dedam ant salotų ir ragaujam.
REKLAMA