Jums reikės:
Ryžių kamuoliukams
200 gramų ryžių, 200 gramų fermentinio sūrio, 16 vnt krabų lazdelių, 2 česnako skiltelių, druskos ir pipirų, 2 virtį kiaušinių, migdolų riešutų, tepamo česnakinio sūrio.
Į ryžius sutarkuojame visus produktus per burokinę tarką, išmaišome su tepamu sūriu.
Formuojame rutuliukus ir į vidų dedame po vieną migdolo riešutą. Apvoliojame trintuose migdolų trupiniuose.
Įdarytiems kiaušiniams
Kiaušinius išverdame, nulupame, išimame trynius. Juos sumaišome su smulkiai pjaustyta lašiša ir majoneu. Konditeriniu maišeliu įdarome baltymus ir įdedame raudonų ikrų.
Įdarytiems krepšeliams
Vieną avokadą, česnako skiltelę, alyvuogių aliejų ir citrinų sultis sutrinam elektriniu blenderiu. Masę konditeriniu maišeliu įdarom krepšelius, dedame ant viršaus lašišą.