• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ruduo atneša ir vitaminų kraitę. Vasarai baigiantis, pats laikas švuežiomis daržo gėrybėmis kaupti vitaminus artėjančiam šaltajam sezonui. Pasitelkite fantaziją ir pirmyn!

REKLAMA
REKLAMA

 

Ingridientai:

4-5 virtos bulvės

4-5 virtos morkos

150 g fermentinio sūrio

4 šaukštai grietinės

3 kiaušiniai

18-20 šparaginių pupelių (galima pakeisti žaliaisiais žirneliais)

2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių

muskatas

pipirai

druska

REKLAMA

Gaminimas:

Virtas bulves ir supjaustome kubeliais, šparagines pupeles, ankščių galus, apverdame pasūdytame

Gilią ir siaurą kepimo formą patepame riebalais, sudedame virtas bulves, užpilame dalį iš kiaušinių, grietinės, smulkiai sutarkuoto fermentinio sūrio ir prieskonių pagaminto padažo, sudedame morkas, vėl užpilame padažo, tada sudedame apvirtas šparagines pupeles, vėl užpilame padažo. Kepame orkaitėje 35-40 min.

Apkepą patiekiame šiltą su žalumynais, rūkyta mėsa, sviestu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų