Žinomas vyras nuo šiol savo kulinariniais šedevrais stebins Žemaitijos kraštą ir netgi tiek maistą populiariose renginių arenose.
Anot virtuvės šefo, jis dažnai net iš patyrusių verslininkų sulaukia klausimo – kaip viską suspėti?
R. Galvonas atskleidžia, kad vienas iš jo sėkmės ingredientų – adrenalinas ir miegas vos Kelias valandas per parą.
„Labai džiaugiuosi, kad nuo šiol Švyrurio arenos lankuytojai, Palangos koncertų salės svečiai ir visas Žemaitijos kraštas galės mėgautis „Roko virtuvės“ ruoštu maistu. Sulaukęs tokio pasiūlymo turėjau vos dvi savaites apsispręsti ar nerti į šį iššūkį. Kadangi daug laiko svarstymamas nebuvo, iškart ėmiausi darbų, kolektyvo paieškų, valgiaraščio sudarinėjimo ir įvairiausių logistinių sprendimų. Ar tai buvo lengva? Tikrai ne, bet šiandien galiu didžiuotis, kad savo veikloje kopiau dar kelis laiptelius aukštyn“, – naujais pasiekimais džiaugiasi R. Galvonas.
Žinomas virtuvės šefas vos per dvi savaites subūrė net penkiasdešimties žmonių kolektyvą, jaunas verslininkas prisipažįsta, kad nuo šiol jo laukia dar daugiau bemiegių naktų ir sprendimų, kurie iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti neišsprendžiami: „Iki šiol tikrai turėjau daugybę renginių, švenčių, kur tekdavo gaminti maistą keliems šimtams žmonių.
Tai jau išmokta schema, buvo išmokta daugybė pamokų ir šiandien jau žinau, kaip visą darbą organizuoti nepriekaištingai. Tačiau arenose susirenka keletas tūkstančių žmonių. Visų jų skonis, pomėgiai ir poreikiai skirtingi.
Būnant virtuvės šefu labai svarbu pasiūlyti tokį variantą, kuris nepaliks abejingo net ir išrankiausio skonio turėtojo.
Taip pat nemažas iššūkis suvaldyti tokį personalą. Juk kiekvienas žinome, kad kai darbinė atmosfera gera, darbas visuomet einasi sklandžiau.
Jau startavome su „Dinamikos“ koncertu, kur koncerto svečiai tikrai jautėsi maloniai nustebę. Sulaukėme daugybės komplimentų apie užkandžius, mūsų gaminamą maistą. Mana, kad būtent tada supratau, kad mums tikrai pavyko.“
Daugybę verslų ir restoranų valdantis Rokas Galvonas sako, kad jau nuo šešiolikos metų suprato, kad pagrindinis sėkmės garantas – nuoširdus darbas.
Žinomas virtuvės šefas sako, kad darbas – jo gyvenimo būdas, tačiau noras sukurti įspūdingą šventę savo klientams visuomet kupinas adrenalino, kuris jį veda į priekį: „Taip manęs dažnai klausia – kaip aš viską suspėju, o atsakymas paprastas – mano didžioji gyvenimo aistra gaminamas. Tad sukiojuosi virtuvėje kaip vijurkas.
Aš ganėtinai užsispyręs, jei kažko siekiu, siekiu iki galo. Sakoma , kad Žemaitija – labiausiai užsispyrusių žmonių kraštas. Na, ką – atvarau pas jus, manau mums bus labai pakeliui. Nes būtent dabar plečiamės ir ketiname maistą tiekti būtent Žemaitijoje, tad visos šventės, renginiai nuo šiol šiame krašte bus paįvairinti „Roko virtuvės“ gamintu maistu. Neabejoju, kad mums pavyks suderinti šiuolaikiškumą ir tradicijas.“
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!