• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsi virtuvės šefo Ruslano Bolgovo jubiliejinė kulinarinė kelionė „25 skonio istorijos“ po Lietuvą jau pasiekė finišo tiesiąją. Šįkart jo gerbėjai į unikalią vakarienę rinkosi Panevėžyje. Tarp daugybės gero maisto ragautojų buvo ir keli retai viešumoje matomi žmonės – krepšininkas Simas Jasaitis bei grupės „Naktinės personos“ įkūrėjas Aras Vėberis.

53

Garsi virtuvės šefo Ruslano Bolgovo jubiliejinė kulinarinė kelionė „25 skonio istorijos“ po Lietuvą jau pasiekė finišo tiesiąją. Šįkart jo gerbėjai į unikalią vakarienę rinkosi Panevėžyje. Tarp daugybės gero maisto ragautojų buvo ir keli retai viešumoje matomi žmonės – krepšininkas Simas Jasaitis bei grupės „Naktinės personos“ įkūrėjas Aras Vėberis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kai atrodo, jog viskas išragauta ir nei vienas derinys nebegali nustebinti, šį kartą svečiams paruošiau karamelizuotų burokėlių kremą „Tarchūnas“, kietųjų kviečių duonos tinklelį, parūkytos anties krūtinėlės dulksną“, – gardėsių apibūdinimus vardino R. Bolgovas.

REKLAMA

O kad paneigtų gajų mitą, jog žuvis draugauja tik su citrina, R. Bolgovo pateiktam derinyje tarp jūros gėrybių buvo apelsinai ir morkytės: daržo skrynios gėrybių marinuota kuprės filė, apelsinų skonio purslai, plėšytas aštuonkojis, morkos „Purple Haze“.

Žiemą prasidėjusį degustacinių vakarienių ciklą virtuvės šefas inicijavo savo veiklos dvidešimtpenkmečio proga. R. Bolgovo patiekalų jau ragavo Anykščiuose, Druskininkuose, Šiauliuose, Palangoje, Panevėžyje, Trakuose, Klaipėdoje ir kituose miestuose. Iki metų pabaigos rinktinio maisto šventės dar vyks Marijampolėje.

„Kiekviename mieste gaminu vis kitus patiekalus. To, ką ruošiau Panevėžyje, nebuvo įmanoma paragauti jokioje kitoje vietoje. Galbūt todėl kai kurie svečiai yra dalyvavę ne viename ar dviejuose, o beveik visuose mano rengtuose vakaruose“, – sakė R. Bolgovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų