Menkės filė supjaustome ir sudedame į troškinimui skirtą indą. Svogūnus susipjaustome pusžiedžiais, įdedame į keptuvę (su trupučiu aliejaus) tada pabarstę prieskoniais kepame 5 minutes. Pakepintus svogūnus sudedame ant žuvies. Užpilame 0,5 litro verdančio vandens (jei reikės paskui užpilkite dar). Troškiname kol užvirs. Į troškinį dedame grietinę, ir troškiname dar 5 ar 10 minučių. Pateikiame su neluptomis bulvėmis. Skanaus!
Autorius: Audra123
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai svogūnų
1 kilogramas menkių (filė)
0.5 litro vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
3/4 vieneto grietinės (indeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Menkės filė supjaustome ir sudedame į troškinimui skirtą indą. Svogūnus susipjaustome pusžiedžiais, įdedame į keptuvę (su trupučiu aliejaus) tada pabarstę prieskoniais kepame 5 minutes. Pakepintus svogūnus sudedame ant žuvies. Užpilame 0,5 litro verdančio vandens (jei reikės paskui užpilkite dar). Troškiname kol užvirs. Į troškinį dedame grietinę, ir troškiname dar 5 ar 10 minučių. Pateikiame su neluptomis bulvėmis. Skanaus!