• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas menkių (filė)
  • 0.5 litro vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 3/4 vieneto grietinės (indeliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Menkės filė supjaustome ir sudedame į troškinimui skirtą indą. Svogūnus susipjaustome pusžiedžiais, įdedame į keptuvę (su trupučiu aliejaus) tada pabarstę prieskoniais kepame 5 minutes. Pakepintus svogūnus sudedame ant žuvies. Užpilame 0,5 litro verdančio vandens (jei reikės paskui užpilkite dar). Troškiname kol užvirs. Į troškinį dedame grietinę, ir troškiname dar 5 ar 10 minučių. Pateikiame su neluptomis bulvėmis. Skanaus!

Autorius: Audra123

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas menkių (filė)
  • 0.5 litro vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 3/4 vieneto grietinės (indeliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Menkės filė supjaustome ir sudedame į troškinimui skirtą indą. Svogūnus susipjaustome pusžiedžiais, įdedame į keptuvę (su trupučiu aliejaus) tada pabarstę prieskoniais kepame 5 minutes. Pakepintus svogūnus sudedame ant žuvies. Užpilame 0,5 litro verdančio vandens (jei reikės paskui užpilkite dar). Troškiname kol užvirs. Į troškinį dedame grietinę, ir troškiname dar 5 ar 10 minučių. Pateikiame su neluptomis bulvėmis. Skanaus!

Autorius: Audra123

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų