INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių (virtos, pjaustytos riekelėmis)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 800 gramų žuvies
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį išvirti sūdytame vandeny su svogūnu, pipirais ir lauro lapais. Į indą, kuriame kepsime, sluoksniais sudėti žuvį ir bulves. Kiekvieną sluoksnį pabarstyti krapais, petražolėm, o bulves dar ir muskato riešutu. Viską užpilti pienu suplaktu su kiaušiniais ir lydytu sviestu. Kepti 200C orkaitėje apie 30 min., kol pradės rusti bulvių krašteliai.
Autorius: www.skonisirkvapas.blogspot.com