• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas žuvies (upėtakis ar lydeka (didelė))
  • 200 gramų grybų
  • 100 sūris (fermentinis, tarkuotas)
  • šiek tiek grietinės
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • 150 gramų grietinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas žuvies (upėtakis ar lydeka (didelė))
  • 200 gramų grybų
  • 100 sūris (fermentinis, tarkuotas)
  • šiek tiek grietinės
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • 150 gramų grietinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį supjaustyti gabalais ir virti apie 10 - 15 min. Tada išimti iš puodo ir sudėti ant riebalais pateptos skardos. Berti druskos bei pipirų.
  2. Grybus (labai tiks voveraitės ) pakepinti karštame aliejuje kartu su smulkintais svogūnais. Dėti grietinės, berti truputi miltų ir ,maišant, dar šiek tiek patroškinti.
  3. Paruoštą padažą dėti ant žuvies, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje apie 15- 20 minučių.

Autorius: Andrėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų