Salierą ir morką sutarkuojame plonais šiaudeliais, dedame į įkaitintą aliejų, įpilame pora šaukštų vandens ir troškiname keletą minučių. Sudedame supjaustytą porą ir svogūnus. Sudedame prieskonius, pakepiname kol daržovės suminkštėja ir sudedame pomidorų pastą ir dar minutę pakepiname.
Žuvį paprieskoniuojame ir truputį palaikome . Apvoliojame miltuose ir iškepame keptuvėje.
Į indą dedame pusę daržovių, ant daržovių dedame žuvį ir ant viršaus sudedame likusias daržoves. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkų
1 vienetas porų
1 vienetas salierų
2 vienetai svogūnų
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių
2 vienetai žuvies (skorpionžuvės filė)
3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Salierą ir morką sutarkuojame plonais šiaudeliais, dedame į įkaitintą aliejų, įpilame pora šaukštų vandens ir troškiname keletą minučių. Sudedame supjaustytą porą ir svogūnus. Sudedame prieskonius, pakepiname kol daržovės suminkštėja ir sudedame pomidorų pastą ir dar minutę pakepiname.
Žuvį paprieskoniuojame ir truputį palaikome . Apvoliojame miltuose ir iškepame keptuvėje.
Į indą dedame pusę daržovių, ant daržovių dedame žuvį ir ant viršaus sudedame likusias daržoves. Skanaus.