Dar reikės 100 g grybų padažo (30 g tirpios sriubos).
Žuvį supjaustome stambiais gabaliukais, česnaką su svogūnu susmulkiname ir pakepiname. Sudedame žuvį, užpilame pienu, grybų padažu ir patroškiname 10 min. Bulves sutriname į košę, įdedame sviestą bei sūrį, petražoles, druską. Į kepimo indą dedame žuvį ir uždedame ant viršaus bulvių košę. Kepame 220 C orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
Autorius: justukas
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių (virtos)
1 česnakų
šiek tiek petražolių
0.5 vieneto svogūnų
50 mililitrų pieno
50 gramų sviesto
300 gramų žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dar reikės 100 g grybų padažo (30 g tirpios sriubos).
Žuvį supjaustome stambiais gabaliukais, česnaką su svogūnu susmulkiname ir pakepiname. Sudedame žuvį, užpilame pienu, grybų padažu ir patroškiname 10 min. Bulves sutriname į košę, įdedame sviestą bei sūrį, petražoles, druską. Į kepimo indą dedame žuvį ir uždedame ant viršaus bulvių košę. Kepame 220 C orkaitėje apie 20 min. Skanaus!