Saliero šaknį išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Svogūnus supjaustyti ir patroškinti kartu su salierais aliejuje. Tada į salierų troškinį sudėti žuvį, įberti muskato, supilti kefyrą ir troškinti uždengus 15-20 min. Patiekti troškinį su kapotais žalumynais ir citrinos griežinėliais.
Autorius: Loriana
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
šiek tiek muskato
1 vienetas salierų (šaknis)
2 vienetai svogūnų
1 stiklinė kefyro
šiek tiek druskos
50 gramų aliejaus
500 gramų žuvies (filė)
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Saliero šaknį išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Svogūnus supjaustyti ir patroškinti kartu su salierais aliejuje. Tada į salierų troškinį sudėti žuvį, įberti muskato, supilti kefyrą ir troškinti uždengus 15-20 min. Patiekti troškinį su kapotais žalumynais ir citrinos griežinėliais.