REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 15
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinę sumaišome su majonezu, pagardiname druska, išspaudžiame česnaką. Viską išmaišome.
- Žalumynus smulkiai supjaustome.
- Paimam atidaroma formą. Į formos dugną dedam napoleono lakštą, supilame 1/3 padažo, išlyginam, sudedam pusę lašišos.
- Dedam antrą lakštą, supilame dar 1/3 padažo, sudedam likusią lašišą, žalumynus ir uždengiame trečioju lakštu. Ant viršaus supilame likusį padažą.
- Tortą uždengiame maistine plėvele ir pastatome per naktį į šaldytuvą.
- Kitą dieną išimam tortą iš formos. Torto kraštus apibarstome džiūvėsėliais. Papuošimas priklauso nuo Jūsų fantazijos(aš papuošiau besmėgenių pagamintų iš varškės sūrio ir pingvinukais iš alyvuogių).
Skanaus.
REKLAMA