• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai tešlos ((Napaleono lakštai))
  • 400 gramų lašišų ( šaltai rūkyta file)
  • 200 gramų grietinės
  • 200 gramų majonezo
  • 4 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų žalumynų ((įvairūs))
  • 100 gramų džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai tešlos ((Napaleono lakštai))
  • 400 gramų lašišų ( šaltai rūkyta file)
  • 200 gramų grietinės
  • 200 gramų majonezo
  • 4 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų žalumynų ((įvairūs))
  • 100 gramų džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 15

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinę sumaišome su majonezu, pagardiname druska, išspaudžiame česnaką. Viską išmaišome.
  2. Žalumynus smulkiai supjaustome.
  3. Paimam atidaroma formą. Į formos dugną dedam napoleono lakštą, supilame 1/3 padažo, išlyginam, sudedam pusę lašišos.
  4. Dedam antrą lakštą, supilame dar 1/3 padažo, sudedam likusią lašišą, žalumynus ir uždengiame trečioju lakštu. Ant viršaus supilame likusį padažą.
  5. Tortą uždengiame maistine plėvele ir pastatome per naktį į šaldytuvą.
  6. Kitą dieną išimam tortą iš formos. Torto kraštus apibarstome džiūvėsėliais. Papuošimas priklauso nuo Jūsų fantazijos(aš papuošiau besmėgenių pagamintų iš varškės sūrio ir pingvinukais iš alyvuogių).


    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų