Iš nurodytų ingredientų kiekių pagaminsite 1 sotų taco. Žuvį išvirkite vandenyje su prieskoniais. Išvirtą žuvį išimkite iš vandens ir palikite atvėsti. Atvėsusią žuvies filė, pomidorus bei paprikas supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su svogūnais, kalendra, alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais. Sudėkite viską ant tortilijos, ant viršaus užpilkite padažo (aš šiuo atveju naudojau guacamole padažą). Perlenkite tortiliją per pusę ir valgykite. Skanaus.
Autorius: Milda
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1/3 stiklinės kalendrų (smulkinta)
0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
0.5 vieneto paprikų (žalioji)
3 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
1/4 stiklinės svogūnų (raudonieji, smulkinti)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
150 gramų žuvies (filė (Jūsų mėgstama))
1 vienetas tortilijos
šiek tiek padažo (pvz. guacamole)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš nurodytų ingredientų kiekių pagaminsite 1 sotų taco. Žuvį išvirkite vandenyje su prieskoniais. Išvirtą žuvį išimkite iš vandens ir palikite atvėsti. Atvėsusią žuvies filė, pomidorus bei paprikas supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su svogūnais, kalendra, alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais. Sudėkite viską ant tortilijos, ant viršaus užpilkite padažo (aš šiuo atveju naudojau guacamole padažą). Perlenkite tortiliją per pusę ir valgykite. Skanaus.