Žuvies filė supjaustyti mažesniais gabalėliais ir pabarstyti druska. Ant kiekvieno žuvies gabalėlio dėti po nedidelį gabalėlį sūrio ir suvynioti ritinėlius. Kad ritinėliai neišsiskleistų, galima juos persmeigti smeigtuku. Ritinėlius dėti ant aliejumi pateptos kepimo skardos ir kepti apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Garnyrui morkas nuskusti, supjaustyti kubeliais, išvirti pasūdytame vandenyje ir išgriebti kiaurasamčiu. Grietinėlę supilti į puoduką, pasūdyti, įmaišyti krakmolą ir pakaitinti, kol sutirštės. Iškeptus ritinėlius sudėti į lėkštes, šalia sudėti morkų kubelius, apibarstyti šviežiai maltais pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis bei pasiruoštu grietinėlės padažu. Lėkštę papuošti svogūnų laiškais bei laimo skiltelėmis. Skanaus.
Žuvies filė supjaustyti mažesniais gabalėliais ir pabarstyti druska. Ant kiekvieno žuvies gabalėlio dėti po nedidelį gabalėlį sūrio ir suvynioti ritinėlius. Kad ritinėliai neišsiskleistų, galima juos persmeigti smeigtuku. Ritinėlius dėti ant aliejumi pateptos kepimo skardos ir kepti apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Garnyrui morkas nuskusti, supjaustyti kubeliais, išvirti pasūdytame vandenyje ir išgriebti kiaurasamčiu. Grietinėlę supilti į puoduką, pasūdyti, įmaišyti krakmolą ir pakaitinti, kol sutirštės. Iškeptus ritinėlius sudėti į lėkštes, šalia sudėti morkų kubelius, apibarstyti šviežiai maltais pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis bei pasiruoštu grietinėlės padažu. Lėkštę papuošti svogūnų laiškais bei laimo skiltelėmis. Skanaus.