• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų žuvies
  • 200 gramų džiūvesėlių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 žiupsnelis žuvies prieskonių
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų žuvies
  • 200 gramų džiūvesėlių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 žiupsnelis žuvies prieskonių
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė išvalyti nuo kaulų, sutrinti šakute.
  2. Žuvį sumaišyti su kiaušiniu, prieskoniais, dalimi džiūvėsėlių. Formuoti kukulaičius.
  3. Kukulaičius apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje, kol paruduos.
  4. Tiekti su salotomis ir jogurto padažu ar citrina.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų