Sumaišykite abiejų žuvų faršus. Pakepinkite smulkintą svogūną su česnaku ir sudėkit į faršą. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Tuomet į masę suberkite kmynus bei visus kitus prieskonius ir vėl gerai išmaišykite. Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir dėkite po šaukštą paruošto faršo. Kepkite kol gražiai paruduos abi kotleto pusės. Patiekite su keptomis/virtomis bulvėmis ar virtais ryžiais bei įvairių daržovių garnyru. Skanaus ;)
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
3 česnakų
1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
1 arbatinis šaukštelis kmynų
1 arbatinis šaukštelis mairūnų
1 vienetas svogūnų
3 vienetai kiaušinių
6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (kupini)
550 gramų ešerių (jūrinis, faršas)
600 gramų lašišų (faršas)
1 arbatinis šaukštelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite abiejų žuvų faršus. Pakepinkite smulkintą svogūną su česnaku ir sudėkit į faršą. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Tuomet į masę suberkite kmynus bei visus kitus prieskonius ir vėl gerai išmaišykite. Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir dėkite po šaukštą paruošto faršo. Kepkite kol gražiai paruduos abi kotleto pusės. Patiekite su keptomis/virtomis bulvėmis ar virtais ryžiais bei įvairių daržovių garnyru. Skanaus ;)