INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų (iš akies)
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek prieskonių (žuvies, arbadruskos)
- 1 kilogramas žuvies (filė be odelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinti svogūnus, įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, miltus, majonezą. Viską išmaišyti, apvolioti žuvies filė gabalėlius ir kepti alyvuogių aliejuje.
Padažas:
Tinka majonezas su pomidorų padažu ir trupučiu česnako.
Viską išmaišyti ir SKANAUS.
Autorius: GRETA
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų (iš akies)
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek prieskonių (žuvies, arbadruskos)
- 1 kilogramas žuvies (filė be odelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinti svogūnus, įmušti kiaušinius, suberti prieskonius, miltus, majonezą. Viską išmaišyti, apvolioti žuvies filė gabalėlius ir kepti alyvuogių aliejuje.
Padažas:
Tinka majonezas su pomidorų padažu ir trupučiu česnako.
Viską išmaišyti ir SKANAUS.
Autorius: GRETA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI