• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų žuvies (filė (virtas erškėtas, ešerys ar kt.))
  • šiek tiek citrinų
  • 200 gramų lašišų (sūdyta)
  • 4 vienetai salotų
  • 50 gramų ikrų
  • 10 vienetų alyvuogių
  • šiek tiek petražolių (ar krapų šakelės)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų žuvies (filė (virtas erškėtas, ešerys ar kt.))
  • šiek tiek citrinų
  • 200 gramų lašišų (sūdyta)
  • 4 vienetai salotų
  • 50 gramų ikrų
  • 10 vienetų alyvuogių
  • šiek tiek petražolių (ar krapų šakelės)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lėkštę iškloti salotų lapais ir į ją sudėti gražiai supjaustytą virtą ešerį, erškėtą arba bet kokią rūkytą žuvį, o ant jos uždėti raudonųjų ikrų. Kitoje lėkštės pusėje sudėti susuktus lašišos griežinėlius. Viską papuošti citrinos griežinėliais, alyvuogėmis, krapų ar petražolės šakelėmis.

    Puiki idėja kai reikia greitai ir gražiai papuošti šventinį stalą. Be abejonės, skonis pradžiugins kiekvieną.


    Skanaus!

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų