Žuvies filė apibarstome prieskoniais ir pakepiname ant aliejaus, kol iškeps. Morką sutarkuojame ir taip pat pakepiname. Ryžius išvedame. Į kepimo indą dedame žuvį, ant viršaus pakepintą morką, išvirtus ryžius, užtarkuojame sūrį, uždedame alyvuoges ir pašauname į orkaitę 20 minučių, kol sūris išsilydys. Užbarstome žalumynais.
Autorius: Laima
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkų
200 gramų ryžių
100 gramų juodųjų alyvuogių
100 gramų pieno
šiek tiek prieskonių
400 gramų žuvies
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė apibarstome prieskoniais ir pakepiname ant aliejaus, kol iškeps. Morką sutarkuojame ir taip pat pakepiname. Ryžius išvedame. Į kepimo indą dedame žuvį, ant viršaus pakepintą morką, išvirtus ryžius, užtarkuojame sūrį, uždedame alyvuoges ir pašauname į orkaitę 20 minučių, kol sūris išsilydys. Užbarstome žalumynais.