0.5 kilogramo žuvies (filė, tilapijos, ešerio ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome nedideliais gabaliukais. Į džiūvėsėlius įmaišome prieskonių ir pavoliojame žuvies gabaliukus. Apkepiname juos keptuvėje (kol abi pusės gražiai pagelsta). Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su kiaušinių plakiniu. Į kepimo indą sudedame žuvies gabaliukus ir užpilame kiaušinių ir sūrio plakiniu. Kepame 20-25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
Autorius: Rimantė
INGREDIENTAI:
5 vienetai kiaušinių
1 sauja džiūvesėlių
150 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
0.5 kilogramo žuvies (filė, tilapijos, ešerio ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome nedideliais gabaliukais. Į džiūvėsėlius įmaišome prieskonių ir pavoliojame žuvies gabaliukus. Apkepiname juos keptuvėje (kol abi pusės gražiai pagelsta). Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su kiaušinių plakiniu. Į kepimo indą sudedame žuvies gabaliukus ir užpilame kiaušinių ir sūrio plakiniu. Kepame 20-25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.