Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti apvoliojus miltais keptuvėje. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos sudėti virtus ryžius, o ant viršaus daržoves ir kepti 180 c karštumo orkaitėje, baigiant kepti uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezą ir dar pakepti, tol kol sūris išsilydys.
Autorius: neringa
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
300 gramų ryžių
šiek tiek majonezo
200 gramų konservuotų žirnelių
200 gramų konservuotų kukurūzų
700 gramų jūros lydekų (filė)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (žuvies)
200 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti apvoliojus miltais keptuvėje. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos sudėti virtus ryžius, o ant viršaus daržoves ir kepti 180 c karštumo orkaitėje, baigiant kepti uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezą ir dar pakepti, tol kol sūris išsilydys.