Žirnius išvirti pasūdytame vandenyje. Svogūnus pakepinti keptuvėje su sviestu, sudėti pjaustytą šoninę, pakepinti ir pabaigoje pagardinti pipirais. Šoninę bei svogūnus sumaišyti su išvirtais žirniais ir patiekti. Labai skanu prie alaus. Skanaus!
Autorius: Kamilė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai svogūnų
450 gramų žirnių
300 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnius išvirti pasūdytame vandenyje. Svogūnus pakepinti keptuvėje su sviestu, sudėti pjaustytą šoninę, pakepinti ir pabaigoje pagardinti pipirais. Šoninę bei svogūnus sumaišyti su išvirtais žirniais ir patiekti. Labai skanu prie alaus. Skanaus!