Žiedinius kopūstus išskaidome smulkesniais žiedynais ir verdame pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Nusausiname. Išplakame kiaušinius su druska, įmaišome grietinę ir miltus. Tešla turi gautis gana tiršta. Žiedinius kopūstus pavoliojame tešloje ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame, kol gražiai pagelsta. Išimtus iš aliejaus žiedinius kopūstus sudedame ant popierinių rankšluostėlių, kad riebalai nusivarvėtų.
Autorius: Daiva
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
180 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis druskos
400 mililitrų aliejaus
200 gramų grietinės
1 vienetas žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinius kopūstus išskaidome smulkesniais žiedynais ir verdame pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Nusausiname. Išplakame kiaušinius su druska, įmaišome grietinę ir miltus. Tešla turi gautis gana tiršta. Žiedinius kopūstus pavoliojame tešloje ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame, kol gražiai pagelsta. Išimtus iš aliejaus žiedinius kopūstus sudedame ant popierinių rankšluostėlių, kad riebalai nusivarvėtų.