REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą - kiaulieną (gali būti sprandinė, kumpinė ar šoninė,kaip mėgstama) supjaustyti gabaliukais, berti druskos, Santa Marios prieskonių mėsai, pipirų,galima ir aštresnių prieskonių (pagal kiekvieno skonį), gerai išmaišyti ir palikti marinuotis.
- Bulves, papriką pjaustyti kubeliais, morkas griežinėliais arba kubeliais,jei dedame agurkus -kubeliais. Svogūnus ir česnakus smulkinti.
- Į čenakinės dugną berti truputį morkų,ant viršaus dėti mėsos gabaliukus,toliau daržoves(morkas,svogūnus,paprikas,kopūstus ar agurkus,česnaką ).Ant viršaus dėti bulves,barstyti druskos.Galima dėti po šaukštą pomidorų padažo(kas mėgsta).pilti vandens,kad apsemtų.Talpinti uždengus į įkaitintą orkaitę.Kepti apie 1 val,priklausomai nuo mėsos 200-220 °C temp. Iškepus, palikti pastovėti apie 10 min.
- Pagal skonį kas mėgsta aštrius patiekalus galima pridėti čili pipiriuko. Tikrai skanu.
Tinka ir šaukštas grietinės,sotus ir skanus patiekalas:)))
REKLAMA