• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek greipfruktų
  • šiek tiek želės (įvairių skonių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gamindami želė vandens pilame trečdaliu mažiau, nei nurodyta ant želės pakelių.
    Į stiklinius indelius pilame sluoksniais želė ir dedame po riekelę greipfruto. Palaikome šaldytuve, kol sustings. Tada vėl: želė, greipfrutas, poilsis šaldytuve. Kartojame tol, kol indeliai bus pilni.
    Galime pilti vienos rūšies želė, galime skirtingų spalvų. Taip pat galime įdėti kitų vaisių: apelsinų, bananų, vynuogių, vyšnių.
    Desertą galime valgyti su grietinėle, ledais arba be jokių pagardų. Skonis dieviškas. Skanaus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek greipfruktų
  • šiek tiek želės (įvairių skonių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gamindami želė vandens pilame trečdaliu mažiau, nei nurodyta ant želės pakelių.
    Į stiklinius indelius pilame sluoksniais želė ir dedame po riekelę greipfruto. Palaikome šaldytuve, kol sustings. Tada vėl: želė, greipfrutas, poilsis šaldytuve. Kartojame tol, kol indeliai bus pilni.
    Galime pilti vienos rūšies želė, galime skirtingų spalvų. Taip pat galime įdėti kitų vaisių: apelsinų, bananų, vynuogių, vyšnių.
    Desertą galime valgyti su grietinėle, ledais arba be jokių pagardų. Skonis dieviškas. Skanaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų