Gamindami želė vandens pilame trečdaliu mažiau, nei nurodyta ant želės pakelių. Į stiklinius indelius pilame sluoksniais želė ir dedame po riekelę greipfruto. Palaikome šaldytuve, kol sustings. Tada vėl: želė, greipfrutas, poilsis šaldytuve. Kartojame tol, kol indeliai bus pilni. Galime pilti vienos rūšies želė, galime skirtingų spalvų. Taip pat galime įdėti kitų vaisių: apelsinų, bananų, vynuogių, vyšnių. Desertą galime valgyti su grietinėle, ledais arba be jokių pagardų. Skonis dieviškas. Skanaus.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
šiek tiek greipfruktų
šiek tiek želės (įvairių skonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gamindami želė vandens pilame trečdaliu mažiau, nei nurodyta ant želės pakelių. Į stiklinius indelius pilame sluoksniais želė ir dedame po riekelę greipfruto. Palaikome šaldytuve, kol sustings. Tada vėl: želė, greipfrutas, poilsis šaldytuve. Kartojame tol, kol indeliai bus pilni. Galime pilti vienos rūšies želė, galime skirtingų spalvų. Taip pat galime įdėti kitų vaisių: apelsinų, bananų, vynuogių, vyšnių. Desertą galime valgyti su grietinėle, ledais arba be jokių pagardų. Skonis dieviškas. Skanaus.