• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 saujos salotų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 300 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min.
    Atvėsinti.
    Salotas suplėšyti ir sumaišyti su pupelėmis ir svogūno pusžiedžiais.
    Pasūdyti ir įberti pipirų.
    Salotas paskaninti užpilu iš aliejaus, sojos padažo, citrinų sulčių ir vyno.

Autorius: Ineta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 saujos salotų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 300 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min.
    Atvėsinti.
    Salotas suplėšyti ir sumaišyti su pupelėmis ir svogūno pusžiedžiais.
    Pasūdyti ir įberti pipirų.
    Salotas paskaninti užpilu iš aliejaus, sojos padažo, citrinų sulčių ir vyno.

Autorius: Ineta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų