Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min. Atvėsinti. Salotas suplėšyti ir sumaišyti su pupelėmis ir svogūno pusžiedžiais. Pasūdyti ir įberti pipirų. Salotas paskaninti užpilu iš aliejaus, sojos padažo, citrinų sulčių ir vyno.
Autorius: Ineta
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 saujos salotų
1 vienetas svogūnų
2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
300 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 min. Atvėsinti. Salotas suplėšyti ir sumaišyti su pupelėmis ir svogūno pusžiedžiais. Pasūdyti ir įberti pipirų. Salotas paskaninti užpilu iš aliejaus, sojos padažo, citrinų sulčių ir vyno.