INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 150 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 2 saujos špinatų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 50 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 200 gramų sparaginių pupelių
- šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius išvirti nepilnai.
Alyvuogių aliejuje apkepinti susmulkintus svogūnus, sudėti ryžius, supilti vyną, patroškinti.
Špinatus išvirti kartu su mėta ir sumalti su blenderiu.
Pupeles išvirti (3 min.)
Sumaišyti ryžius su šparaginėmis pupelėmis, špinatais, žiupsneliu smulkintos mėtos ir sviestu, apibarstyti tarkuotu sūriu, sudėti prieskonius, išmaišyti.
Autorius: Julija
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 150 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 2 saujos špinatų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 50 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 200 gramų sparaginių pupelių
- šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius išvirti nepilnai.
Alyvuogių aliejuje apkepinti susmulkintus svogūnus, sudėti ryžius, supilti vyną, patroškinti.
Špinatus išvirti kartu su mėta ir sumalti su blenderiu.
Pupeles išvirti (3 min.)
Sumaišyti ryžius su šparaginėmis pupelėmis, špinatais, žiupsneliu smulkintos mėtos ir sviestu, apibarstyti tarkuotu sūriu, sudėti prieskonius, išmaišyti.
Autorius: Julija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI