Vasara visada prasideda su daržo pažibomis krapais ir svogūnais – juos greičiausiai pasiekia saulės spinduliai ir meiliausiai nuglosto rasos. Jie žaibiškai stiebiasi į dangų ir paskui sugula mūsų lėkštėse. Ir, kol jie nesušaldyti ir nesudžiovinti žiemai, tegu pradžiugina ir stebina. Šio pagardo receptas pravers prie šašlykų, žuvies, kalakutienos ir vištienos – išbandyta. O taip pat prie keptų bulvių. Arba paprasčiausiai - ant duonos. Greita ir vasariška.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai krapų
- 1 vienetas kivių
- 1 valgomasis šaukštas svogūnų laiškų
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
- šiek tiek pipirai (pagal skonį)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krapus, svogūnų laiškus ir kivį smulkiai supjaustyti.
- Sudėti į indą su majonezu ir garstyčiomis.
- Gerai išmaišyti. Pridėti šviežiai maltų pipirų. Skanaus.
REKLAMA