• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto agurkų
  • šiek tiek krapų
  • 100 gramų pomidorų pastos (saulėje džiovinti)
  • 70 gramų žirnių (konservuoti)
  • 200 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 stiklinė pieno
  • 6 vienetai pievagrybių
  • 500 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sūris (tepamas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų ir vandens pasiruošti tešlą.
    Įkaitinti keptuvę su trupučiu aliejaus ir iškepti lietinius blynus.
    Vištienos krūtinėlę supjaustyti kubeliais ir iškepti juos keptuvėje.
    Prieš baigiant kept mėsytei sudėti kubeliais supjaustytus saulėje džiovintus pomidorus ir viską dar kelias minutes patroškinti.
    Paruoštą masę dėti į dubenį, sudėti kubeliais supjaustytus agurkus ir tepamą varškės sūrelį. Viską gerai išmaišyti.
    Gautą mišinį įvynioti į lietinius blynus.
    Paruoštus lietinius kelis kartus pamirkyti kiaušinio plakinyje bei džiuvesėliuose ir kepti kol gražiai apskrus.
    Padažui supjaustyti griežinėliais pievagrybius ir juos pakepinti. Įpilti pieną ir įberti miltus, sudėti žirnelius ir viską išmaišyti. Galiausiai sudėti prieskonius ir smulkintus krapus.
    Skanaus.

Autorius: Toma

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto agurkų
  • šiek tiek krapų
  • 100 gramų pomidorų pastos (saulėje džiovinti)
  • 70 gramų žirnių (konservuoti)
  • 200 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 stiklinė pieno
  • 6 vienetai pievagrybių
  • 500 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sūris (tepamas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų ir vandens pasiruošti tešlą.
    Įkaitinti keptuvę su trupučiu aliejaus ir iškepti lietinius blynus.
    Vištienos krūtinėlę supjaustyti kubeliais ir iškepti juos keptuvėje.
    Prieš baigiant kept mėsytei sudėti kubeliais supjaustytus saulėje džiovintus pomidorus ir viską dar kelias minutes patroškinti.
    Paruoštą masę dėti į dubenį, sudėti kubeliais supjaustytus agurkus ir tepamą varškės sūrelį. Viską gerai išmaišyti.
    Gautą mišinį įvynioti į lietinius blynus.
    Paruoštus lietinius kelis kartus pamirkyti kiaušinio plakinyje bei džiuvesėliuose ir kepti kol gražiai apskrus.
    Padažui supjaustyti griežinėliais pievagrybius ir juos pakepinti. Įpilti pieną ir įberti miltus, sudėti žirnelius ir viską išmaišyti. Galiausiai sudėti prieskonius ir smulkintus krapus.
    Skanaus.

Autorius: Toma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų