INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis kakavos (nesaldinta)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kavos (espresso)
- 1 stiklinė grietinėlės (35% riebumo)
- 0.5 kilogramo ledų (vaniliniai)
- 350 gramų juodojo šokolado
- 6 valgomieji šaukštai zefyrų (kremas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje (geriausia metaliniame) sumaišykite šokoladą, kakavos miltelius ir espresso.
Mažam puode įkaitinkite grietinėlę ir supilkite į ją anksčiau padarytą šokolado mišinį. Leiskite pabūti 30 sekundžių. Tuomet gerai ištrinkite, kol mišinys taps vientisas.
Įmaišykite zefyrų kremą.
Patiekite ant vanilinių ledų.
Paruoštą kremą galite laikyti šaldytuve.
Tiesa, prieš pateikdami pašildykite, kad kremas suminkštėtų.
Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu: www.ciopciop.lt
Autorius: Čiop Čiop kulinarijos kursai