Išimkite iš vyšnių kauliukus ir sumaišykite su vienu šaukštu cukraus. Kiaušinius išplakite su likusiu cukrumi, įberkite žiupsnelį druskos, supilkite pieną. Plakant superkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Kepimo skardą patepkite riebalais, sviestu ar margarinu, supilkite tešlą ir ant tešlos sudėkite vyšnias. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių. Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!
Autorius: Germantė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
100 gramų cukraus
4 stiklinės vyšnių ((1 stiklinė 200-220 ml))
3 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išimkite iš vyšnių kauliukus ir sumaišykite su vienu šaukštu cukraus. Kiaušinius išplakite su likusiu cukrumi, įberkite žiupsnelį druskos, supilkite pieną. Plakant superkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Kepimo skardą patepkite riebalais, sviestu ar margarinu, supilkite tešlą ir ant tešlos sudėkite vyšnias. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių. Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!