Ištriname sviestą su cukrumi. Įberiam vanilinio cukraus, po vieną sudedam išplaktus kiaušinius. Sumaišom miltus su kepimo milteliais. Kruopščiai išmaišom tešlą. Nuplaunam vyšnias, išimam kauliukus ir padalijam kiekvieną uogą perpus. Pusę uogų suberiam į tešlą ir ją sudedam į popierines formeles (arba kokias turime). Likusiomis uogomis papuošiame keksus ir kepam 180°C karštumo orkaitėje 15-20 minučių.
Autorius: rm
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
500 gramų vyšnių (arba kitos uogos)
400 mililitrų kvietinių miltų
125 gramai sviesto (arba margarinas)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištriname sviestą su cukrumi. Įberiam vanilinio cukraus, po vieną sudedam išplaktus kiaušinius. Sumaišom miltus su kepimo milteliais. Kruopščiai išmaišom tešlą. Nuplaunam vyšnias, išimam kauliukus ir padalijam kiekvieną uogą perpus. Pusę uogų suberiam į tešlą ir ją sudedam į popierines formeles (arba kokias turime). Likusiomis uogomis papuošiame keksus ir kepam 180°C karštumo orkaitėje 15-20 minučių.