• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paslapčių kupina uogienė. Paragavę jos ne iš karto atspėtumėte, kas čia per prieskonis, nes žvaigždinių anyžių beveik nesijaučia, jie lyg pradingsta paryškindami vyšnių skonį. Verta pamėginti.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vyšnių
  • 500 gramų uogų
  • 500 gramų dansukker uogienių cukraus
  • 3 vienetai anyžių
  • 1 vienetas cinamono

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

Porcijų skaičius: 1

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų