Pasiruošti vyšninę žele pagal aprašymą ant pakuotės ir padėti sustingti. Pasiruošti biskvitinį pagrindą: kambario temperatūros kiaušinius išplakti su cukrumi iki putų. Sumaišyti bulvių krakmolą, kvietinius miltus ir kepimo miltelius. Persijoti birius produktus į kiaušinių masę ir kruopščiai viską išmaišyti. Supilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 185-190 laipsnių temperatūros orkaitėje 10-15 min., kol kepinys pagels ir iškeps. Patikrinti, ar pagrindas iškepęs, galima mediniu smeigtuku. Pagrindą atvėsinti ir perpjauti į keturias dalis. Kremui kambario temperatūros sviestą, varškę ir kondensuotą pieną sutrinti blenderiu iki vientisos masės. Pirmą pagrindą aptepti kremu, pabarstyti vyšniomis, dėti antrą pagrindą, aptepti kremu, pabarstyti smulkiais kubeliais pjaustytą žele, dėti trečią pagrindą, aptepti kremu, pabarstyti vyšniomis, dėti ketvirtą pagrindą, aptepti kremu viršų ir šonus, apibarstyti šokolado drožlėmis. Palaikyti šaltai, kad sudrėktų pagrindo biskvitai ir sutvirtėtų kremas. Skanaus! Patarimas. Jei neturite daug laiko, tai biskvitus sutepkite saldinta arbata ar vandeniu ir tik tada kremu, tuomet jie greičiau suminkštės.
Pasiruošti vyšninę žele pagal aprašymą ant pakuotės ir padėti sustingti. Pasiruošti biskvitinį pagrindą: kambario temperatūros kiaušinius išplakti su cukrumi iki putų. Sumaišyti bulvių krakmolą, kvietinius miltus ir kepimo miltelius. Persijoti birius produktus į kiaušinių masę ir kruopščiai viską išmaišyti. Supilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 185-190 laipsnių temperatūros orkaitėje 10-15 min., kol kepinys pagels ir iškeps. Patikrinti, ar pagrindas iškepęs, galima mediniu smeigtuku. Pagrindą atvėsinti ir perpjauti į keturias dalis. Kremui kambario temperatūros sviestą, varškę ir kondensuotą pieną sutrinti blenderiu iki vientisos masės. Pirmą pagrindą aptepti kremu, pabarstyti vyšniomis, dėti antrą pagrindą, aptepti kremu, pabarstyti smulkiais kubeliais pjaustytą žele, dėti trečią pagrindą, aptepti kremu, pabarstyti vyšniomis, dėti ketvirtą pagrindą, aptepti kremu viršų ir šonus, apibarstyti šokolado drožlėmis. Palaikyti šaltai, kad sudrėktų pagrindo biskvitai ir sutvirtėtų kremas. Skanaus! Patarimas. Jei neturite daug laiko, tai biskvitus sutepkite saldinta arbata ar vandeniu ir tik tada kremu, tuomet jie greičiau suminkštės.