1/3 arbatinio šaukštelio sodos (nugesinta su actu)
1/10 arbatinio šaukštelio druskos
šiek tiek džemo (Jūsų mėgstamų uogų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iškart įjunkite orkaitę, kad ji įkaistų iki 200 laipsnių temperatūros, ir įdėkite į ją aliejumi pateptą skardą. Suplakite kiaušinius su cukrumi, pridėkite miltų, pieno miltelių, nugesintos kepimo sodos ir žiupsnelį druskos Gautą tešlą supilkite į karštą kepimo skardą, greitai tolygiai paskirstykite ir kepkite apie 5-7 minutes. Iškart po kepimo išimkite iš orkaitės, aptepkite džemu ir suvyniokite į ritinį. Palikite suvyniotą šiek tiek pastovėti. Patiekite atvėsusį ir supjaustytą riekelėmis. Labai paprasta, greita ir skanu. Puiki išeitis, kai užgriūna netikėti svečiai. Skanaus.
Autorius: Inga
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai cukraus
3 vienetai kiaušinių
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
5 valgomieji šaukštai pieno (milteliai)
1/3 arbatinio šaukštelio sodos (nugesinta su actu)
1/10 arbatinio šaukštelio druskos
šiek tiek džemo (Jūsų mėgstamų uogų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iškart įjunkite orkaitę, kad ji įkaistų iki 200 laipsnių temperatūros, ir įdėkite į ją aliejumi pateptą skardą. Suplakite kiaušinius su cukrumi, pridėkite miltų, pieno miltelių, nugesintos kepimo sodos ir žiupsnelį druskos Gautą tešlą supilkite į karštą kepimo skardą, greitai tolygiai paskirstykite ir kepkite apie 5-7 minutes. Iškart po kepimo išimkite iš orkaitės, aptepkite džemu ir suvyniokite į ritinį. Palikite suvyniotą šiek tiek pastovėti. Patiekite atvėsusį ir supjaustytą riekelėmis. Labai paprasta, greita ir skanu. Puiki išeitis, kai užgriūna netikėti svečiai. Skanaus.