• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulės faršo
  • 250 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 vienetai kiaušinių (pagrindui)
  • 250 gramų majonezo (pagrindui)
  • 350 gramų sūris (pagrindui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulės faršo
  • 250 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 vienetai kiaušinių (pagrindui)
  • 250 gramų majonezo (pagrindui)
  • 350 gramų sūris (pagrindui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišykite su kiaušiniu ir majonezu. Masę gerai išmaišykite, bet ne maigykite. Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Iškepus išimti ir leisti kepiniui atvėsti.

    Nulupti ir supjaustyti svogūną ir česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į faršą pridėti SANTA MARIA krapų, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį. Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų. Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų